Tot ce trebuie sa stii despre lenjerie intima - partea I

Trebuie sa tii cont de anumite reguli cand vrei sa alegi sau sa cumperi lenjerie intima. Aceste sfaturi te vor ajuta sa gasesti lenjeria care sa se incadreze in buget si sa-ti vina bine.
Lenjeria intima potrivita te va ajuta sa arati si sa te simti minunat, asa ca fii atenta la urmatoarele reguli pentru a nu face alegeri neinspirate.

#1 Marime si croiala. Nu poti si nu vei arata bine intr-o lenjerie intima care este prea mare, prea mica sau nu are croiala potrivita corpului tau. Cunoaste-ti corpul si invata cum sa-ti pui in evidenta formele. Bustul tau va arata mai bine daca sutienul pe care l-ai ales are masura si forma potrivita, acelasi lucru este valabil si pentru chilotei.

#2 Nu te uita la modele cand mergi sa-ti cumperi lenjerie. Fotografiile de prezentare ale produselor sunt retusate foarte mult si este posibil ca ele sa aiba alta forma decat a ta.  Iti spun din nou, cunoaste-ti corpul.
Nu te grabi sa cumperi orice lenjerie online, chiar daca arata bine pe un model celebru, jobul lor este sa pozeze, de aceea merg la sala 3-4 ore pe zi, au nutritionist, stilisti si o multime de persoane in echipa care le ajuta sa fie “perfecte”, daca nu ai parte de acelasi tratament, trebuie sa intelegi ca viata ta este diferita si trebuie sa fii mai indulgenta cu tine.

#3 Vrei sa arati ca un model? Este posibil! Trebuie sa renunti la obiceiurile proaste de alimentatie – incluzand dulciuri, cafea, bauturi carbogazoase etc, sa faci sport cel putin o ora pe zi, sa ai grija de igiena personala, acasa sau la salon si sa zambesti chiar si in zilele nu tocmai frumoase.

#4 Incearca lucruri noi. Probeaza noi modele, croieli si culori pentru a descoperi cea mai potrivita varianta pentru tine.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog